top of page

Másodjára is végigutaztuk a Balkán legszebb részeit. Miközben a versenyzők csak gyűjtötték a kilométereket és a vele járó élményeket,  a Gobeyond és az s91 fotósai termelték a szebbnél-szebb fotókat. Eljött az idő, hogy a digitalis képek kézzel fogható formába kerüljenek. Minden résztvevő számára megnyílt a lehetőség, hogy egy a rally-n készült fotót végre a saját falára akaszthasson.

249 EUR

Az ár tartalmazza: 

- 3D látványtervezés

- 1 db egyedi Balkan Rally műtárgy

- 60x90 cm-es premium print 

- 60x90 cm-es premium keret+üveg

- akasztók és kesztyű

- csomagolás és postaköltség 

- eredetiségigazolás 

Személyre szabott műalkotások, magas minőségben.  

A mára klasszikusnak számító járművek egyet jelentenek a minőséggel. Ezen okból kifolyólag, mi is szeretnénk nektek időtálló emlékeket készíteni... Az s91 galériánál az első számú célkitűzésünk, hogy magas minőségben, de mégis sokak számára elérhető áron hozzunk létre művészeti alkotásokat.

A Balkan Rally esetében még tovább emeljük a tétet. Idén szeretnénk a versenyzők számára személyre szabott képeket készíteni. Egyedileg választott képek, több méretben és keret variációban. 

 

Minőség és 
manufaktúra

Profi eszközökkel és kivitelezőkkel dolgozunk

Minden képünket 250grammos Canon selyemfényű fotópapírra nyomunk, melyet kézzel készített fa keretbe foglalunk, premium üveggel védünk, akasztókkal szerelünk fel és eredetiség igazolással hitelesítünk. A végeredmény minden esetben szemet gyönyörködtető...

balkanrally_exhi-2.JPG

A Folyamat

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük az egyedi Balkan Rally-s műalkotásod. 

Jelentkezz az e-mail címeddel és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

brxs91_website4.jpg

Fedezd fel a minta kollekciónkat

Kiválogattuk a kedvenc képeinket az elmúlt két versenyből és készítettünk egy "topmax' kollekciót.

bottom of page